Make happy

Maak gelukkig, maak blij.

‘Be happy’ gaat gewoonweg niet altijd op, vandaar ‘make happy’. Want er zijn wel altijd mogelijkheden om geluk te vergroten of te creëren. Wij dragen graag bij aan een stukje geluk, danwel aan een stukje gelukkiger.

En dat doen wij samen met jou, als Revelz gebruiker, koper en verkoper. Een deel van de omzet wordt namelijk ingezet om een aantal goede doelen te ondersteunen. Zij zetten zich op hun beurt weer actief en doelgericht in om de wereld her en der een stukje gelukkiger te maken.

Momenteel zijn dat de volgende organisaties en projecten:

Fight cancer – www.fightcancer.nl

Fight cancer heeft als doel een beweging te creëren tegen kanker onder jongvolwassenen. Samen zetten wij ons in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.
Vanuit de liefde voor het leven gaan we de strijd tegen kanker aan. Samen met onze achterban zorgen we ervoor dat er awareness ontstaat voor kanker onder jongvolwassenen. Met de fondsen die wij werven financieren we, via KWF Kankerbestrijding, wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

War Childwww.warchild.nl

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Ze hebben het recht op te groeien in vrede. Zich op een gezonde manier te ontwikkelen, in een veilige omgeving. Te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede. Die generatie heeft vrienden nodig. War Child wil ze die vriendschap bieden, samen met onze Friends.

Toekomstige doelen

Regelmatig vernieuwen wij de doelen die we ondersteunen. Heb je een suggestie voor een toekomstig te ondersteunen doel, vul dan onderstaand formulier in zodat wij ook jouw suggestie kunnen meenemen bij het bepalen van de volgende doelen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.